Laitteet HDTV-katseluun asennuksineen luotettavasti ja vuosien kokemuksella Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella

Yhteydenotto

Arhan Tmi A. Rinneaho palvelee ammattitaidolla, kun tarvitset antennia, kotiteatteria tai hifilaitteita. Meiltä saat muun muassa kaiken tarvittavan HDTV-katseluun. Palvelemme Saarijärvellä sekä koko Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Antenniasennukset ja -huollot luotettavasti sekä yksityisille että taloyhtiöille

Teemme kaikki antenniasennukset ja -huollot ammattitaidolla ja kokemuksella Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella. Korjaamme mahdolliset häiriöt ja huollamme antennit.

Asiantuntijan tekemä säätö parantaa kuvaa ja kanavien näkyvyyttä. Autamme ja opastamme myös valitsemaan sopivan tekniikan, joka sopii yhteen nykyvaatimusten kanssa.

Teemme asennukset ja huollot niin omakoti-, rivi- kuin kerrostaloihin. Kauttamme saat 4G-lisäantennit sekä Canal Digital- ja muut satelliittiantennit asennuksineen. Asennamme myös ilmaiskanavat.

Kotiteatteri- ja hifilaitteet kaikkiin tarpeisiin

Arhan Tmi A. Rinneaho on täyden palvelun hifimyymälä, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman kotiteatteri- ja hifilaitteita. Esittelytilastamme löydät kattavan valikoiman laadukkaita merkkejä, joita voit testata kuin olisit omassa olohuoneessasi. 

Palvelualtis myyjämme löytää juuri sinun tarpeisiisi ja kukkarollesi sopivan laitteen, jonka toimitamme ja asennamme tarvittaessa kotiisi. Autamme esimerkiksi valikoimaan laitteet, jotka sopivat teräväpiirto- eli HDTV-lähetysten katseluun. Huollamme myös vintage-laitteesi ja asennamme sen vastaamaan modernia äänentoistoa.

Täyden palvelun asiantuntijaliike – monipuoliset palvelut suunnittelusta asennukseen

Kun asioit palveluhenkisen ja asiantuntevan ammattilaisen kanssa, saat parhaan hyödyn yhteistyöstämme.

  • Kokemuksemme avulla sinun on helpompi valita laitteet kotiisi oikein. Autamme ja opastamme sopivan laitteen valinnassa.
  • Asennus ja säädöt onnistuvat huolettomasti ja vaivattomasti. Asiantuntijan tekemä asennus maksimoi kuvan ja äänen laadun.
  • Teemme mielellämme yhteistyötä jo rakennus- tai remonttivaiheessa. Remontoidessasi tai uutta taloa rakentaessasi säästyt monelta harmilta ja lisätyöltä, kun suunnittelemme audiovisuaaliset ratkaisut yhteistyössä sähköasentajan kanssa ennakkoon. Saat kaikki johdot kauniisti piiloon, ja laitteet asennetaan niille optimaalisille paikoille.
  • Yrityksemme saavutuksiin kuuluu 1000 asennettua lautasantennia Jyväskylän alueella! Työ onnistuu siis varmuudella, ja samalla saat muutkin antenniongelmat kuntoon yhdellä käynnillä. Saat nopeasti antenniasiasi kuntoon, sillä meillä on laitteita suoraan varastossa.
vanha, hyväkuntoinen stereolaitteisto huoneen nurkassa

Stereolaitteita ostettaessa kannattaa miettiä, laittaako äänentoistoasiat kerralla kuntoon vai ostaako 5 vuoden päästä uudet laitteet. Kestävistä stereoista hyvä esimerkki löytyy meiltä! 80–90-luvun hifilaitteisto on edelleen kuunneltavissa tiloissamme!

kotiteatterilaitteita esillä liikkeen tiloissa

Koe oikea elokuvaelämys kotioloissa!

  • yli 100" 4K HDR-kuva
  • DENON AVC 8500H HEOS
  • 13.2-kanavainen huippulaadukas Dolby Atmos -kotiteatterivahvistin
  • Denon-malliston hinta alkaen 300 €
  • Optoma-videotykit alkaen 700 €