Hyvän kuvan ja äänen puolesta vuodesta 1989.

Soita meille: 0400 644 042

Laadukkaat HD TV-kanavat, kotiteatterit ja hifi-laitteet Arhan Tmi A. Rinneaholta!

Arhan Tmi A. Rinneaho on täyden palvelun hifi-myymälä, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman hifi-laitteita. Esittelytilastamme löydät kattavan valikoiman laadukkaita hifi-laitteita.

Kun etsit vaikkapa loistoluokan stereoita, uutta kotiteatteria tai toimivaa antennia, ota yhteyttä! Palveleva myyjämme löytää juuri sinun tarpeisiisi ja kukkarollesi sopivan laitteen, jonka toimitamme tarvittaessa kotiisi.

  • Antenniasennukset, keskusantenniasennukset/peruskorjaukset  rivi- ja kerrostaloihin digi-tv  (Antenna hd- ready) .
  • Satelliitti HD-laitteet/ kanavat asennettuina, esim. Canal Digital (myös 3D !), ilmaiskanavat (helposti satoja tv- radiokanavia)  
  • Kotiteatterilaitteet , videotykit , kankaat , Hi-Fi stereolaitteet , High End- laitteisiin asti. Asennukset/säädöt. Myös avaimet käteen periaatteella.
  • Laitteiden huolto- ja asennustyöt (vanhemmat hifi-laitteet)

Hyödyt sinulle

1. Kokemukseni helpottaa sinua valitsemaan laitteet kotiisi oikein. Et ole testaajien armoilla (muista että kaikki testivoittajat eivät ole sinulle parhaita).

2. Asennus ja säädöt onnistuvat ! Sinun ei tarvitse huolehtia niistä (parempi lopputulos).

3. Remontoidessa ja uutta taloa rakentaessa säästyt monelta harmilta ja lisätyöltä, jos suunnittelemme antenniasennuspaikat sekä  antenni- / kotiteatteri- kaapelien vedot ja asennuspaikat ennakkoon (yhteistyössä sähköasentajanne kanssa). Ei hankalia /rumia lisäkaapelien jälkiasennuksia - johdot piiloon!

4. Canal Digital HD-kanavat ja laitteet varastosta. Ei turhaa odottelua (nettitilauksilla n.10- 14 vrk.n viive )! Nopea  asiantunteva asennus. Muista myös rinnakkaiskortti mökille tai toiseen huoneeseen. Yli 700 asennettua lautasantennia! Onnistuu. Samalla muutkin antenniongelmat kuntoon yhdellä käynnillä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!